Lomoqlomoq Gel Lintah

Masalah utama sang Suami, bila umur meningkat, performance menurun.

Awal kahwin, pantang hujan pasti 3 round. Tapi sekarang satu round pun boleh tahan 3 minit je.

Badan kita ni macam kereta, perlu servis mengikut masa. Barulah dapat maintain performance.

Saya faham, bila ada masalah “performance suami” ni, kita akan rasa

Rendah diri
Tertekan
Cepat marah
Hilang keyakinan diri
Kemurungan

Jangan biarkan masalah ni ganggu kehidupan kita yang sepatutnya bahagia macam pasangan yang lain.

Mungkin pasangan lain juga ada masalah, cuma mereka dah cuba produk sebegini untuk dapatkan kehidupan yang lebih baik.

Isteri masih boleh tersenyum, tapi hanya lah senyuman palsu.

Lebih parah sekarang ni zaman media sosial, bila-bila masa isteri terdedah kepada maksiat Facebook, Instagram, Wechat dan WhatsApp.

Punca dari kealpaan suami untuk cari penawar, risiko besar kepada rumahtangga.

Mai saya kenalkan, Lomoqlomoq Gel Lintah, upgrade dari minyak yang leceh kepada gel yang lebih mudah dan selesa..

Ok baik…

yang saya nak rekemen kepada Tuan-tuan dan Puan-puan ialahย Lomoqlomoq Gel Lintah , inovasi upgrade dari minyak kepada gel yang lebih mudah kegunaannya.

Tuan pun tahu, minyak lintah ni power dan tinggi khasiatnya dalam perubatan tradisional , tetapi ramai yang kurang gemar sebab

-leceh nak urut
-berbau kuat
-melekit
-kena cuci dulu dengan sabun sebelum game
-rasa nak terpancut bila urut ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™‚

Tapi jangan risau, dengan teknologi terkini tuan boleh nikmati khasiat lintah dalam bentuk gel,

ย 

Lomoqlomoq Gel Lintah

ย 

๐Ÿ‘๐ŸผTak melekit
๐Ÿ‘๐Ÿผ Cepat meresap dan kering
๐Ÿ‘๐Ÿผ Bau pudina segar
๐Ÿ‘๐Ÿผ Tidak perlu urutan, hanya sapu dan biar
๐Ÿ‘๐Ÿผ Terus on game, tak perlu bilas
๐Ÿ‘๐Ÿผ Rasa nyaman selepas sapu, tidak panas atau kebas

Lomoqlomoq Gel Lintah

Dibuat dari bahan tradisional berkualiti seperti Lintah liar, Minyak Zaitun dan Herba dari India.

30ml, cukup untuk kegunaan sebulan.

TAK PANAS!
TAK KEBAS!
NYAMAN SELEPAS SAPU

ย Khasiat untuk Lelaki

ย 

– Membantu tahan lebih lama

– Menguatkan zakar

– Membesarkan zakar

– Memanjangkan zakar

– Membetulkan yang bengkok

– Memulihkan urat2 supaya tegang

ย 

Khasiat untuk WANITA

ย 

– Payudara kembali anjal

– Payudara lebih besar dan tegang

– Payudara bulat tanpa bra

– Pinggul tegang dan padat

– Mengetatkan semula Miss V

– Puting hitam kembali pink

Sangat sesuai untuk semua wanita, termasuk yang menyusu bayi.ย 

ย 

Kegunaan Luaran:

ย 

–ย  Melegakan sakit lutut

– Melegakan kejang otot

– Melegakan sakit belakang

– Melegakan sakit pinggul

– Melegakan kebas di anggota badan

– Membantu melawaskan pembuangan air kecil

Dalam lintah ada enzim Hirudin.

Hirudin ni membantu melancarkan darah, mencairkan darah beku dalam saluran darah dan membetulkan urat yang tersimpul atau tersepit.

Masalah lelaki sekarang ni, kebanyakan berpunca dari masalah bekalan darah ke zakar.

Alhamdulillah dh ramai guna, berhasil.

slide ke kiri atau kanan

Bila suami tak dapat puaskan isteri, pelbagai masalah akan timbul. Rumah tangga hilang seri, asyik bergaduh.

Susah rezeki nak mengalir masuk bila isteri tak bahagia.ย 

Nak kaya, berjaya dan bahagia kuncinya terletak kepada isteri.ย 

Gunalah Lomoqlomoq Gel Lintah, dapatkan PELUANG KEDUA

Bila dah dapat bentuk badan idaman, baru seronok shopping baju dan nampak lebih yakin dengan penampilan baru,

Tiada lagi rasa rendah diri dengan rakan sekerja atau akak-akak bawang sebelah rumah disebabkan saiz ‘cup’ yang tak sebesar mereka.

Kali ni suami takkan pandang lain lagi dah. Matanya terkunci hanya kepada isteri tersayang.ย 

Ibadah dengan lebih sempurna, tanpa rasa sakit lagi.

Jadilah anak yang disayangi, hadiahkan dan sapulah lutut mak dan ayah, bahagiakanlah mereka.

Rezeki lebih laju mencurah bila buatkan mereka tersenyum apatah lagi mendoakan yang baik-baik kepada anak yang disayangi.

kod diskaun : GL01

Nak tahu harga dan pakej sesuai? klik sini

Dah hubungi saya di whatsapp tadi? Jom sambung semula di whatsapp